Kona mi dag 107

Jeg får noen ganger lov til å være med å bestemme farger og klær, bare hun også har det hun selv liker best. Altså blir det noen ganger litt utlegg for å kunne ta de ønskede bildene som kommer frem i et stort fotgrafhode. Jeg trøster meg veldig med at det ikke lenger er kostnader til film, man trenger noen ganger å gi seg selv moralsk støtte og gode unnskyldninger for å kjøpe både rekvisitter og film. Her prøver jeg igjen å spille på både form og farger, og jeg er nok i overkant veldig opptatt av at det ikke skal være mange unødige elementer i bildene mine. Noen sier at det kan bli sterilt, men jeg mener at det som er med i bildet bør ha en grunn for å være der. Bygg gjerne opp et bilde og en historie med mange spennende ting som man kan nyte synet av, men ha en plan. I morgen blir det et bilde fra samme basseng, men med et miljø hvor modellen blir en del av historien og ikke spiller alene.

Jeg har nå fått en ny blogg og den skal forhåpentligvis fungere bedre enn den forrige. Håper jeg kan innspirere dere som leser dette.